Breedweer 53, 1541 AB Koog aan de Zaan
075 631 3100
info@de-wadden.nl

Corona update Sportcentrum

Corona update Sportcentrum

Reserveren niet nodig!

Voor dat we jullie overspoelen met informatie… Willen wij jullie stuk voor stuk bedanken voor het meeleven, meedenken en de steun die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Jullie loyaliteit heeft ons geholpen zodat we staan waar we nu staan, wij zullen er alles aan doen om samen met jullie sterker, beter en mooier dan ooit te voren te worden…

Nieuw regelement:

Met ingang van 1 juli zullen wij deze regels moeten hanteren. Wij gaan er vanuit dat een ieder van jullie dit ook zal gaan doen want na bijna 4 maanden zijn wij het zat en willen graag weer veilig met jullie van start gaan!

  • Hanteer minimaal 1.5 meter afstand.
  • Wij hebben een desinfectie pomp bij de ingang staan, iedereen dient zijn handen voor het sporten te desinfecteren.
  • Iedereen moet verplicht zijn pasje mee, zonder pasje kan er niet getraind worden. Dit vanwege het moeten kunnen aantonen wie er op dat moment binnen zijn. LET OP: Binnen komen met pasje is een goedkeuring van GEEN symptomen hebben.
  • Handschoenen zijn niet meer verplicht. Wij hebben wel altijd genoeg mocht u dit wel willen.
  • Een handdoek is wel verplicht, zonder handdoek GEEN training. (Wij hebben altijd schone handdoeken te huur of te koop)
  • U dient zelf na het gebruik van ieder apparaat of trainingsmiddel deze schoon en opgeruimd achter te laten voor de volgende.
  • Maximaal 1 persoon de trap betreden, even geduld dus.
  • Toiletten kunnen gebruikt worden, deze moeten na gebruik schoongemaakt worden door de gebruiker.

Indien maatregelen niet worden nageleefd door sporters, kunnen wij deze sporter een (tijdelijk) gebiedsverbod opleggen dan wel het lidmaatschap opzeggen. Met zijn alle kunnen we voor een veilige omgeving zorgen maar daar moeten we allemaal aan mee werken!