Breedweer 53, 1541 AB Koog aan de Zaan
075 631 3100
info@de-wadden.nl

Incassatie februari

Incassatie februari

Lieve leden,

Helaas is de ellende in de wereld nog niet ten einde maar zien we langzaam wel het einde. Wij houden hoop en laten ons niet uit het veld slaan. Wel word het met de maand moeilijker en hopen we dat dit heel snel achter de rug is. Helaas staan wij voor een moeilijke keuze, wat betreft het incasseren. Wij gaan ook februari ‘’gewoon’’ incasseren. De hoge vaste lasten gaan bij ons gewoon door en wij kunnen niet op de steun van overheid rekenen, helaas… iets als tussen wal en schip vallen.

Wij zijn bewust van het feit dat wij contract breuk plegen, dus iedereen is ook in zijn volste recht dit bedrag te storneren! Wij weten dat wij niet de enige zijn en iedereen hier helaas wat van zal merken.. Mocht je ons wel willen/kunnen helpen door het bedrag niet te storneren help je ons enorm. Hiervoor willen wij iedereen bedanken en dit waarderen wij enorm. Wij zijn momenteel bezig met het ombouwen van de speelwereld tot 2 padel banen en een box area. Door alle maatregelen was de speelwereld voor ons niet meer rendabel en bracht dit veel zorgen of we het wel zouden redden. Vandaar hebben wij een erg spannende gok genomen… wij proberen ons ten alle tijden, hoe negatief ook, te ontwikkelen en te verbeteren.

Wij hebben vertrouwen in de Wadden en hopen heel snel iedereen weer in goede gezondheid bij ons terug te zien. We hopen dat we dinsdag goed nieuws krijgen en jullie zeer spoedig weer te zien in onze gym. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte. Nogmaals bedankt voor iedereen zijn steun en vertrouwen in ons.

Met vriendelijke groet,
De Wadden

2 Responses

  1. DannyRoX schreef:

    BTC may be the latest or last chance to get rich in this era. It will reach $200000 next year or the next year.

    Think about only $2 a few years ago. Come to the world’s largest and safest virtual currency exchange to reduce the handling fee. Don’t miss the most important opportunity in life

    https://hi.switchy.io/5dyf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.