Breedweer 53, 1541 AB Koog aan de Zaan
075 631 3100
info@de-wadden.nl

Jordy de Boer

Over mij:

Ik ben Jordy de Boer, Personal Trainer.
Dat ik nu dit mooie beroep uit mag voeren had ik een aantal jaren terug niet gedacht. Ik ben eerst 6 jaar lang op kantoor werkzaam geweest. Ik zat van 9 tot 5 zittend achter de computer. Ik begon daar al snel te ervaren wat een ongezond eetpatroon en weinig beweging met je doet. Toen heb ik besloten het roer om te gooien en stap voor stap toe te werken naar een gezondere levensstijl. Toen ik resultaat begon te zien raakte ik steeds meer en meer gemotiveerd en ging ik mij ook steeds meer verdiepen in voeding en beweging, zoveel zelfs dat dit mijn grootste passie is geworden. Dit heeft mij dan ook doen besluiten om een opleiding te gaan volgen tot Fitness Instructeur en mij ben gaan specialiseren als Personal Trainer.
Zo kan ik mensen op weg helpen naar die gezondere levensstijl. Samen naar doelstellingen toe werken. Samen resultaten met behalen. Ik doe dit werk met passie en gedrevenheid. Dit helpt mij om met jou doelstellingen te gaan behalen en je te motiveren, zodat je meer uit jezelf kan halen.
Ik heb een keuze gemaakt om dingen in mijn leven om te gooien om zo mijn doelen te kunnen behalen, ik weet dat jij dit ook kan en dat ik je daar bij kan helpen. Is je doelstelling afvallen, sterker worden, sport specifiek of misschien wel revalidatie? Samen gaan wij voor het gewenste resultaat!

Specialiteiten


– Afvallen
– Revalidatie/herstel
– Sportspecifiek
– Kracht en conditie training
– Mentale coaching

Contact:

Tel: 0623816968
Mail: info@profysiek.nl
www.profysiek.nl

Opleidingen:

– Fitness Trainer A en B
– Medisch Fitness
– National Academy of Sports Medicine – Personal Training
– LAPT – Personal Training
– Fysiek Trainer Voetbal
– Beweegdeskundige (pre) diabetes
– Senior fitness
– Cognitieve gedragstherapie
– NLP