Over Ons De Wadden Sportcentrum

De Wadden Sportcentrum:

Bij De Wadden weten wij dat ieder individu zijn eigen verhaal heeft. Dit betekent voor ons een open mind. Iedereen is welkom met zijn persoonlijke sportieve doelstellingen waarbij wij jou helpen het beste uit jezelf te halen. Of je nu 16 of 90 jaar bent, dik of dun, klein of groot, topsporter, of jaren niet hebt gesport… óf iets daar tussen in.

Wij motiveren degene die wil werken aan zichzelf en aan een gezond lichaam. De Wadden gelooft in een gezellige sfeer en positieve energie.

Team De Wadden

Openingstijden:

Maandag-Vrijdag : 08:00-23:00
Zaterdag-Zondag : 09:00-18:00
Spinning : Zomerstop Juli!

Feestdagen:

1e Paasdag : 09:00-12:00
2e Paasdag : 09:00-12:00
Koningsdag : 09:00-12:00
Hemelvaartsdag : 09:00-12:00
1e Pinksterdag : 09:00-12:00
2e Pinksterdag : 09:00-12:00
1e Kerstdag : 09:00-12:00
2e Kerstdag : 09:00-12:00
Nieuwjaarsdag : Gesloten

Wat onze klanten vinden:

 • Schoon/ Opgeruimd 96%

 • Gezellig98%

 • Afspraken 97%

 • Persoonlijke Aandacht 99%

 • Personal Training 98%

De Gym Tijd voor verandering

Groepslessen:

   Samen fitter en sterker De Wadden biedt een assortiment Groepslessen. Er is een les voor iedereen. Bepaal het tempo, verlies vet en krijg snel een strak lichaam met ons aanbod energieverhogende groepslessen. Als je van een high energy-training houdt, hebben we je van alles te bieden van bootcamp tot het nog altijd populaire indoorfietsen en aerobicstrainingen
   Power Zone:

     Magnum Series Een erfgoed ven prestaties en bewezen duurzaamheid.

     Professionele atleten eisen de beste kwaliteit. Het is dus geen verrassing dat ze kiezen voor de weergaloze prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid van de Magnum Series. De uitrusting heeft haar waarde bewezen in de meest veeleisende omgevingen. De Magnum Series biedt een onberispelijke ergonomie en comfort en legt de lat hoog op het vlak van innovatie met fantastische producten zoals Breaker Benches, de MEGA Racks en multigyms met aangepaste configureerbaarheid.


     Met deze zeer robuuste krachttraining toestellen van Matrix bieden wij het absolute trainingsgevoel van de krachtsporter. Deze fitness krachttraining toestellen hebben als doel de prestaties en het gevoel te reproduceren van het gebruik van vrije gewichten.
     Cardio Zone:

       Matrix 7Xi Wij zijn trots dat we bij de eerste clubs ter wereld horen waar de nieuwste collectie cardiotoestellen, De "7xi Series" van Matrix zijn geplaatst. Ons apparatuur biedt een combinatie van top design, hoogstaande biomechanische techniek en een gepersonaliseerd platform van trainingen, surfen op het web en sociale netwerken. Zo kunt u tijdens het sporten onder meer Netflix /TV kijken, de krant lezen en trainen in een virtuele omgeving.


        De S-Drive Ontdek bij ons de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de nieuwe S-Drive Performance Trainer, waarmee sporters kracht & explosiviteit opbouwen en het uithoudingsvermogen verbeteren. Het self-powered toestel combineert de sterke eigenschappen van sprinten, sled training, parachute weerstand en een harnassysteem in één ruimtebesparend ontwerp.        Selecterized Zone:

          Matrix Aura Series WIE ZEGT DAT KRACHTTOESTELLEN NIET VERFIJND KUNNEN ZIJN? Subtiele lijnen. Eenvoudig te bedienen. Onze toestellen zijn aangepast aan de vloeiende, natuurlijke bewegingen van het lichaam. Dit heeft geleid tot toestellen die comfortabeler, effectiever en eenvoudiger te bedienen zijn. Matrix begrijpt wat fitnesscentra en hun leden willen, daarom zijn onze toestellen strategisch ontworpen zodat ze visueel zeer aantrekkelijk zijn en zo weinig mogelijk ruimte innemen.
          Core Zone:

            Abs of steel De Wadden biedt een uitgebreide assortiment aan materialen specifiek voor core training. Door consequent oefeningen te doen waarmee u de controle en balansbeheersing over uw rug, bekken, heup, knie en enkel traint, bent u minder vatbaar voor blessures. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat dit leidt tot 30% minder blessures.
            Boxing Zone:

              Box je fit Steeds meer mensen ontdekken dat boksen een geweldige workout is. Het geeft u, behalve veel voldoening, een topconditie en het verbetert het coördinatievermogen. Daarnaast ontwikkelt u een sterk en strak lichaam en leert u om zich te verdedigen. De Wadden biedt een aparte zaal met maar liefst 12 bokszakken voor vrije training en groepslessen.
Groepslessen Samen Fitter en Sterker

Vanaf 2 januari 2017 breidt De Wadden Sportcentrum onze groepslessen uit met maar liefst veertien verschillende lessen. Zo kunnen wij samen werken aan een gezonder en fitter 2019!

Rooster vanaf 2 Januari 2018

MaandagDinsdagEr is geen Spinning tijdens de zomer maand Juli!

Wat is Spinning?

Spinning kan het beste worden omschreven als één van de meest effectieve aerobische workouts op een speciale spinningbike.

Hoe ziet Spinning eruit?

Op motiverende muziek en onder begeleiding van de instructeur fiets u door de training van 55 minuten. Oefeningen bestaan uit het afwisselen van de weerstand, zittend of staand fietsen op het (snellere of langzamere) ritme van de muziek, het trekken van sprintjes en het beklimmen van heuvels of bergen.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Zaal: 1
instructeur: Claudia
Abonement Type: Gold en hoger

WoensdagWat is Bootcamp?

Bootcamp is een vorm van Circuit training en is het best te omschrijven als een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training. Denk hierbij aan explosiviteit, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en krachttraining. De training heeft het doel om de bewegingen die je elke dag doet zoals duwen, trekken, buigen, strekken na te bootsen.
Het verhoogt je algehele fitheid
(Verbeteren van Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht).....
Je spiermassa groeit en het vetpercentage neemt af.
Je ontwikkelt een goede spierfunctionaliteit.
Verbeterde samenwerking tussen het zenuwstelsel en het spierstelsel (core).
Een verbeterde houding en lichaamssamenstelling!
Bootcamp trainingen zijn uitdagend, afwisselend, resultaatgericht maar voor iedereen haalbaar.

Hoe ziet Boot Camp eruit?

De oefeningen spreken verschillende energiesystemen aan waardoor je elke training meer vetvrije massa en maximale vetverbranding creëert. Je zal er gespierder, slanker, en fitter uitzien. Bovendien zal je zelfvertrouwen en het bewustzijn van het eigen lichaam groeien. Het verhoogt je algehele fitheid.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Zaal: 4
instructeur: Fares
Abonement Type: Gold en hogerDonderdagEr is geen Spinning tijdens de zomer maand Juli!

Wat is Spinning?

Spinning kan het beste worden omschreven als één van de meest effectieve aerobische workouts op een speciale spinningbike.

Hoe ziet Spinning eruit?

Op motiverende muziek en onder begeleiding van de instructeur fiets u door de training van 55 minuten. Oefeningen bestaan uit het afwisselen van de weerstand, zittend of staand fietsen op het (snellere of langzamere) ritme van de muziek, het trekken van sprintjes en het beklimmen van heuvels of bergen.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Zaal: 1
instructeur: Janneke
Abonement Type: Gold en hoger

Wat is Zaktraining?

Bij de zak-training beoefen en train je dezelfde technieken en spieren als bij boksen alleen hier boks je niet tegen elkaar maar met elkaar. Zaktraining kan heel veel doen met en voor jouw lichaam, en ja voor iedereen! Of je nu af wilt vallen, gespierder wil worden, stress kwijt wil of leren hoe je jezelf kunt verdedigen.. Met zaktraining gebruik je veel, eigenlijk bijna alle spieren. Je gebruikt vooral de core, je buik, rug en bekkengebied.

Hoe ziet een Zaktraining eruit?

Tijdens de zaktraining leren we slaan en trappen tegen bokszakken.. Uiteraard beginnen wij elke les met een warming up. Deze bestaan uit, squats, push ups, burpees etc. Lekker warm worden voor dat de les begint! Daarna gaan we over op techniek training en pakken we de buikspieren flink aan. Deze les is voor iedereen toegankelijk

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek, bokshandschoenen(als jij dat hebt) en wat te drinken.\

Les Info

Duur van deze les: 15 minuten.
Zaal: Bokszaal
instructeur: Volkan en Guillermo
Abonement Type: Goud en hoger

VrijdagWat is Shape It?

Shape It is een zeer gevarieerde workout en ligt nog het dichtst bij de traditionele aerobics lessen die we van vroeger kennen. Met het gebruik van elastieken en gewichten worden buik, billen en benen flink aangepakt. Een les voor figuurcorrectie en vetverbranding. Een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. Door deze oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe. Het is geschikt voor iedereen die op muziek kan bewegen. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie maar wel met springmomenten.

Hoe ziet Shape It eruit?

Een Shape It les begint met een warming up van ongeveer een kwartier.Na de warming up en highimpact aerobics worden spierversterkende oefeningen gedaan. In elke les wordt aandacht besteed aan benen, billen, borst en buik. Ook schouders, armen en rug komen meestal aan bod. Tegen het einde van de les worden oefeningen op de vloer gedaan, waaronder altijd buikspieroefeningen. De les wordt afgesloten met een cool down. De hartslag en de ademhaling worden teruggebracht naar hun normale niveau. Er worden stretch-oefeningen gedaan om de spieren tot rust te brengen.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: 1
instructeur: Jaimy
Abonement Type: Gold en hoger

Wat is Core it?

15 Minuten er lekker tegenaan gaan met vlammende buikspieroefeningen.

Hoe ziet Core it eruit?

Elke les doen we iets anders. De ene keer ligt het accent op de rechte buikspieren, de andere keer op de schuine buikspieren. De 15 minuten zijn zo voorbij, daarom volgen de oefeningen elkaar snel op en houden we het tempo hoog.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 15 minuten.
Zaal: Functueel Ruimte 1
instructeur: Jaimy
Abonement Type: Silver en hoger

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een vorm van Circuit training en is het best te omschrijven als een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training. Denk hierbij aan explosiviteit, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans en krachttraining. De training heeft het doel om de bewegingen die je elke dag doet zoals duwen, trekken, buigen, strekken na te bootsen.
Het verhoogt je algehele fitheid
(Verbeteren van Coördinatie, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Snelheid en Kracht).....
Je spiermassa groeit en het vetpercentage neemt af.
Je ontwikkelt een goede spierfunctionaliteit.
Verbeterde samenwerking tussen het zenuwstelsel en het spierstelsel (core).
Een verbeterde houding en lichaamssamenstelling!
Bootcamp trainingen zijn uitdagend, afwisselend, resultaatgericht maar voor iedereen haalbaar.

Hoe ziet Boot Camp eruit?

De oefeningen spreken verschillende energiesystemen aan waardoor je elke training meer vetvrije massa en maximale vetverbranding creëert. Je zal er gespierder, slanker, en fitter uitzien. Bovendien zal je zelfvertrouwen en het bewustzijn van het eigen lichaam groeien. Het verhoogt je algehele fitheid.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Zaal: 4
instructeur: Attilio
Abonement Type: Gold en hogerZaterdagEr is geen Spinning tijdens de zomer maand Juli!

Wat is Spinning?

Spinning kan het beste worden omschreven als één van de meest effectieve aerobische workouts op een speciale spinningbike.

Hoe ziet Spinning eruit?

Op motiverende muziek en onder begeleiding van de instructeur fiets u door de training van 55 minuten. Oefeningen bestaan uit het afwisselen van de weerstand, zittend of staand fietsen op het (snellere of langzamere) ritme van de muziek, het trekken van sprintjes en het beklimmen van heuvels of bergen.

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Zaal: 1
instructeur: Janneke
Abonement Type: Gold en hoger

Wat is Zaktraining?

Bij de zak-training beoefen en train je dezelfde technieken en spieren als bij boksen alleen hier boks je niet tegen elkaar maar met elkaar. Zaktraining kan heel veel doen met en voor jouw lichaam, en ja voor iedereen! Of je nu af wilt vallen, gespierder wil worden, stress kwijt wil of leren hoe je jezelf kunt verdedigen.. Met zaktraining gebruik je veel, eigenlijk bijna alle spieren. Je gebruikt vooral de core, je buik, rug en bekkengebied.

Hoe ziet een Zaktraining eruit?

Tijdens de zaktraining leren we slaan en trappen tegen bokszakken.. Uiteraard beginnen wij elke les met een warming up. Deze bestaan uit, squats, push ups, burpees etc. Lekker warm worden voor dat de les begint! Daarna gaan we over op techniek training en pakken we de buikspieren flink aan. Deze les is voor iedereen toegankelijk

Wat moet ik meenemen naar de les?

Een handdoek, bokshandschoenen(als jij dat hebt) en wat te drinken.

Les Info

Duur van deze les: 55 minuten.
Zaal: Bokszaal
instructeur: Volkan en Guillermo
Abonement Type: Goud en hoger

Squash De Wadden Squashbanen

De gezelligste squashbanen binnen Zaanstad is zonder twijfel te vinden bij "De Wadden Sportcentrum" in Koog aan de Zaan!

De Wadden Squash:

Informatie volgt...

Team De Wadden

In het Kort:

Het huren van een losse baan is elke dag mogelijk voor maar €15,- per 45 minuten. Er is ook de mogelijkheid om bij ons een racket en bal te huren mocht je zelf niet in het bezit zijn van je eigen squash gear.
Informatie volgt...

Prijzen alles op een rij

Abonnementen:

   Silver €25,00 per/maand

  • Onbeperkt Fitness (Kracht en Cardio)
  • Leden Korting bij "De Wadden Speelwereld"


   • Gold €30,00 per/maand

   • Onbeperkt Fitness (Kracht en Cardio)
   • Onbeperkt Groepslessen
   • Leden Korting bij "De Wadden Speelwereld"


    • Platinum €35,00 per/maand

    • Onbeperkt Fitness (Kracht en Cardio)
    • Onbeperkt Groepslessen
    • Onbeperkt Slenderen
    • Onbeperkt Squashen
    • Leden Korting bij "De Wadden Speelwereld"


     • Squash €30,00 per/maand

     • Onbeperkt Squashen
     • Leden Korting bij "De Wadden Speelwereld"
      Rittenkaarten:

        10 Rittenkaart Groepslessen €75,00         10 Rittenkaart Squash €130,00
         Losse les:

           Groepslessen/ Fitness €9,50            Squash €15,00 per 45 min.

Personal Training:

   Personal Training Introductie (PTI) €30,00

  • Intake en Coaching +/- 45min
  • 1 Personal Training sessies van 60min


   • Personal Training 12 Sessies Prijs op aanvraag

   • Intake en Coaching +/- 45min
   • 1 Personal Training sessies per week van 60min voor 3 maanden
   • Maandelijks meten en evaluatie


    • Personal Training 24 Sessies Prijs op aanvraag

    • Intake en Coaching +/- 45min
    • 2 Personal Training sessies per week van 60min voor 3 maanden
    • Maandelijks meten en evaluatie


     • Personal Training 36 Sessies Prijs op aanvraag

     • Intake en Coaching +/- 45min
     • 3 Personal Training sessies per week van 60min voor 3 maanden
     • Maandelijks meten en evaluatie      Alle abonnementen zijn gebaseerd op een jaarcontract. Bij het afnemen van een Maand tot Maand contract komt er een meerprijs van vijf euro per maand bij. Wij hanteren éénmalige inschrijfkosten van €20,00 op alle contracten.

Contact Wij horen graag van jou

Adres:
Breedweer 53,
1541AB, Koog aan de Zaan
Nederland.

Telefoonnummer:
+31 (0)75-6313100

Wij zijn open:
Maandag-Vrijdag: 08:00-23:00
Zaterdag-Zondag: 09:00-18:00